Dostęp dla osób upoważnionych
No to tak,
dostałem propozycje żeby z kumplami jechać do Szymocic na domki ( campingi ). Domki są chyba 5 czy 6 osobowe, a doba kosztuje tylko 120 zł. W cenie jest do dyspozycji basen który jest czynny dziennie od rana do 18 czy 20. Zajebista miejscówa do robienia imprez cało nocnych m.i. chlańsko, zabawa w zajebistym miejscu, darmowe kąpielisko w czystej wodzie a nie tak jak u nas na rudzie no i pewnie dupeczki będą .
Cena na 1 osobę na dzień wynosi tylko 20 zeta!! no i oczywiście + swoje kieszonkowe.
Liczba dni będzie jeszcze do uzgodnienia ale wydaje mi się, że 3 dni.
CHĘTNYCH PROSZĘ O ZGŁASZANIE SIĘ NA FORUM LUB MOIM GADU!!!!
hmmm no ja bym mogł pojechać na 3dni to tak by z minimum 100zl wyszlo tylko musze looknac na necie gdzie te szymocice
jak to chodzi o te na śląsku to troche drogo bo za domek 300m od morza zaplacisz za 4 osoby jakies 150zl.... no a my miec mlode nogi to jakbysmy poszukali to pewno by sie 5 osoby camping znalalzl z 500m od morza..... wiec sie musze zastanowic ;P a te Szymocice są obok Rud z tego co widze czyli niedaleko Rybca
wcale drogo niema, mozesz tam robic co chcesz praktycznie, grill itp. i jebanie do basa calyczas:DD
kaj tam nad morze dupac bedziesz, my sa slanskie chopy i sie bawiymy na slonsku
Ostatnio edytowany przez Piniek (2009-07-02 17:33:15)
U mnie tak samo trzeba pogadać ze starszą.. a poza tym dodatkowe 120-150zł (biorę po duwagę 3dni tam + prowiant) to też jakiś tam wydatek, a teraz już wydałem na 1200zł na prawko, 100zł na wyjazd do Grudziądza, a koniec wakacji daleki, więc się jeszcze coś znajdzie.. jadę 31lipca do Pogorzelicy i starsi nie dadzą mi znowu 100zł na wyjazd do domku
.. ale to jeszcze pokminimy, muszę z nimi pogadać.. tyle, że mogę się założyć, że powiedzą mi od razu, że będziemy chlać i się nie zgadzają
.. chociaż to trzeba jeszcze obgadać
dobra ludzie potrzebuje 3 osoby do spania zglaszac sie kto pierwszy ten lepszy ! !
dziasiaj do godziny 16 !! potrzebuje juz wiedziec kto jedzie na 1000% bo trzeba domek zarezerwowac